Dokumentációs rendszerek
Módszertani útmutatók, ajánlások
Szakmai anyagok
Jó gyakorlatok, modellkísérletek
Adatok, elemzések
Útvonal ide: Módszertani archívum

Módszertani archívum

Módszertani archívumunkban azokat a gyermekjóléti, gyermekvédelmi és szociális szakmai-módszertani dokumentumokat találja meg az érdeklődő olvasó, melyek az elmúlt években, ezeken a szakmai területeken, a központi módszertani koordinációs feladatot ellátó – gyakran változó elnevezésű és szervezetű – Tüzér utcai intézményünk szervezésében, vagy munkatársai közreműködésével készültek.

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézeten belül 2012. december 31-ig működő Módszertani Igazgatóság Országos Szolgáltatás-módszertani Koordinációs Központja által – eredetileg az NCSSZI honlapján – közzétett dokumentumokat részben további fölhasználhatóságuk miatt, részben pedig, mint a jelenleg folyó módszertani tevékenységet megelőzően készült szakmai anyagokat, viszonyítási alapként ajánljuk az olvasók figyelmébe.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságról szóló 316/2012. (XI. 13.) Korm. rendelet értelmében, 2013. január 1-je óta a Főigazgatóság Módszertani Főosztálya látja el az országos szociális, illetve gyermekjóléti, és gyermekvédelmi módszertani feladatokat, ezért a Módszertani archívum menüpont mind a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet, mind pedig a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság honlapján elérhető (; ).

PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS