HÍREK
Útvonal ide: HÍREK

HÍREK

Döntés született a „KULTURÁLIS-STAFÉTA-2013” pályázat nyerteseiről

Összesen 44 érvényes pályázat érkezett be, amelyből 42 pályázatnak ítélt meg támogatást a Bíráló Bizottság javaslata alapján a Támogató.

Tovább

Március 10-én országos KEF konferenciát rendez az NCSSZI-Nemzeti Drogmegelőzési Iroda

Rendezvényünk célja, hogy a "Nemzeti Drogellenes Stratégia 2013-2020, Tiszta tudat, józanság, küzdelem a kábítószer-bűnözés ellen" dokumentum szemlélete, valamint a Nemzeti Drogellenes Stratégia 2014-2015. évekre vonatkozó szakpolitikai programja alapján segítséget nyújtsunk a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok számára.

Tovább

Megjelent a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet idei közleménye a szociális szolgáltatásokat végzők képzéséről és a jelentkezés feltételeiről

Az Intézet adósságkezelési tanácsadó, támogató szolgálat-vezető, személyi segítő, személyszállító, falu- és tanyagondnoki, közösségi koordinátor és közösségi gondozó képzéseket szervez.

Tovább

Szociális szakmai vizsgaelnökök számára szervezünk felkészítést április 23-án

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet 2014. április 23-án szociális szakmai vizsgaelnökök számára felkészítést szervez, mely elvégzéséről igazolást állít ki.
A rendezvényen való részvétel ingyenes!

Tovább

Pályázati tanácsadó napok az NCSSZI-ben

Pályázati tanácsadó napok rendezésével segítjük az NCSSZI által kezelt  pályázatok iránt érdeklődőket. A személyes konzultáción lehetőségük nyílik az érdeklődőknek kérdéseket feltenni a szakmai program összeállításával, a pályázati űrlap helyes kitöltésével, valamint az elektronikus pályázatkezelő rendszer használatával kapcsolatban.

Tovább

Február 22-éig lehet jelentkezni a nagycsaládosoknak szóló családsikerek című irodalmi és fotópályázatra

A pályázat célja olyan családi sikertörténetek bemutatása az irodalom vagy a fotóművészet eszközeivel, amelyeket a családok a legkülönfélébb élethelyzetekben éltek meg, a mindennapi, látszólag apró sikerektől a nem hétköznapi sikerek eléréséig.

Tovább

Megjelent a családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására kiírt pályázati felhívás

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Tovább

Megjelentek a 2014-es kábítószerügyi pályázatok kiírásai

Tovább

Megjelentek a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram 2014-es pályázati kiírásai

Tovább

Döntés született a kétoldalú ifjúsági kulturális programok támogatására kiírt pályázat nyerteseiről

A pályázatra 172 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 129 pályázat felelt meg a formai követelményeknek, ebből 36 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa.

Tovább
OLDALAK:
8
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS