HÍREK
Útvonal ide: HÍREK

HÍREK

Megjelent a KAPOCS téli száma

A tartalomból:
A családformák változásának trendjei és azok értelmezése. Terhesség, anyaság és szerhasználat. Felsőoktatási hallgatók és fogyatékossággal élő társaik.

Tovább

Megjelent a személyes gondoskodást végző személyek továbbképzéseit tartalmazó jegyzék

A továbbképzési jegyzék tartalmazza a 2014. IV. negyedévében minősített továbbképzési programokat.

Tovább

Megjelent az általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítására kiírt pályázat

A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által gyermek és ifjúságügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében. A szakértői névjegyzékbe való bekerülés a 2015. január 1. és 2016. december 31. közötti időszakra szól.

Tovább

Pályázati tanácsadó nap lesz november 21-én

A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram pályázati kiírásával kapcsolatban az NCSSZI konzultációs lehetőséget biztosít a pályázatot benyújtók részére.

Tovább

Megjelent a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázatot hirdet gyermek- és ifjúsági közösségépítő programsorozatok támogatására.

Tovább

Megjelent a Kapocs őszi száma

Legújabb lapszámunkban örökbefogadásról,  gyermekotthonokban és lakásotthonokban nevelkedőkről, idősekről, fogyatékkal élők jogairól közlünk írásokat. Olvashat a Népesedési Kerekasztal 5 évéről, valamint a köz- és civilszféra összefogásának fontosságáról is.

Tovább

Döntés született a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok működési feltételeinek biztosítására címen kiírt pályázat nyerteseiről

45 KEF nyert támogatást működésének támogatására, programok kidolgozására, összehangolására és lebonyolításuk koordinálására.

Tovább

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közleménye a szociális szakvizsgához kapcsolódó aktuális információkról

Tovább

Megjelent a legújabb Kapocs

Nyári lapszámunk változatos témákkal foglalkozik. Olvashatnak többek között a sportolás fiatalokra gyakorolt pozitív hatásáról, a Kovácsszénáján működő addiktológiai rehabilitációs otthonban folyó munkáról, a közjóról, iskolai közösségi szolgálatról.

Tovább

Döntés született a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram 2014. évi pályázati kategóriáiban meghirdetett pályázatok nyerteseiről

A négy pályázati kategóriában összesen 373 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa.

Tovább
OLDALAK:
6
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS