2016. évi pályázati közlemények
2015. évi pályázati közlemények
2014. évi pályázati közlemények
2013. évi pályázati közlemények
2012. évi pályázati közlemények
2011. évi pályázati közlemények
Útvonal ide: PÁLYÁZATOK / Pályázati közlemények / 2013. évi pályázati közlemények

Döntés született a „Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF-ek) működési feltételeinek biztosítására” (pályázat kódja: KAB-KEF-13) címen kiírt pályázat nyerteseiről

Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztérium Sportért- és Ifjúságért Felelős államtitkára a 2013. szeptember 30-án megjelent, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet az alapján KAB-KEF-13 kódszámú Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF-ek) működési feltételeinek biztosítására címen kiírt pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján meghozta döntését.

A pályázati kategóriában 46 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 45 pályázat felelt meg a formai követelményeknek. Az Értékelő Bizottság 39 pályázatnak ítélt támogatást.

A pályázat általános célja, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok egységes szakmai tevékenységének előmozdítása, a már működő városi/budapesti kerületi /kistérségi/megyei/regionális KEF-ek folytatólagos működésének támogatása, a koordinációs feladatok ellátásának elősegítése.

Kiemelt cél, hogy a KEF-ek multidiszciplináris teamként, a területén működő intézmények és közösségek bevonásával képesek legyenek a térségben adódó, egyes szolgáltatási területekhez (drogprevenció/egészségfejlesztés, kezelés/ellátás, kínálatcsökkentés) kapcsolódó szükségletet felmérni, prioritásokkal rendelkező helyi stratégiát és cselekvési tervet előkészíteni, megvalósítani.

A pályázat céljainak elérése érdekében a Pályázónak a támogatási időszak alatt el kell készítenie a kábítószer-probléma kezelését célzó helyi stratégiát, a rövidtávú feladatok megvalósítását tartalmazó cselekvési tervet. Abban az esetben, ha ezek a dokumentumok már rendelkezésre állnak, gondoskodni kell azok felülvizsgálatáról. A pályázat céljainak megvalósítása érdekében a Pályázó vállalja, hogy a támogatási időszak alatt legalább négy alkalommal KEF üléseket szervez.

A döntési listát az alábbi linken tekinthetik meg:


Kérdéseivel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat:
Telefon: 1/237-67-82
E-mail:

Gratulálunk a nyertes pályázóknak!

PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS