2016. évi pályázati közlemények
2015. évi pályázati közlemények
2014. évi pályázati közlemények
2013. évi pályázati közlemények
2012. évi pályázati közlemények
2011. évi pályázati közlemények
Útvonal ide: PÁLYÁZATOK / Pályázati közlemények / 2016. évi pályázati közlemények

2016. évi pályázati közlemények

Döntés született a „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására” (pályázat kódja: CSP-CSBM-16) címen kiírt pályázat nyerteseiről

A pályázati kategóriában 156 db érvényes pályázat érkezett be. Az Értékelő Bizottság 47 pályázatnak ítélt támogatást, további négy szervezet kapta meg a Családbarát Munkahely 2016 címet tevékenységük elismeréseként.

Tovább

Döntés született az „Alkoss Te is közösséget” IFJ-GY-16-A címen kiírt pályázat nyerteseiről

A felhívásra 476 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 390 felelt meg a formai követelményeknek, ebből 94 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa.

Tovább

Pályázati felhívás Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására (A pályázat kódja: CSP-CSBM-16)

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Család-, Ifjúsági és Népesedéspolitikai Intézet az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, valamint az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet alapján nyílt pályázatot hirdet családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására.

Tovább

Megjelent a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása: Alkoss Te is közösséget! (A pályázat kódja: IFJ-GY-16-A)

A pályázat támogatni kívánja az ifjúsági korosztályok bevonásával és aktív részvételével megvalósuló programsorozatokat, amelyek szervesen illeszkednek az ifjúsági közösségek, szervezetek szakmai tevékenységébe, hozzájárulnak többek között az ifjúsági kezdeményezések megvalósulásához, közösségek létrejöttéhez és megerősítéséhez.

Tovább

Döntés született az „Alkoss Te is közösséget” IFJ-GY-15-B címen kiírt pályázat nyerteseiről

A felhívásra 360 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 314 felelt meg a formai követelményeknek, ebből 17 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa.

Tovább

Döntés született a „Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak a családokért a központi régióban” CSP-CSEÖH-15 címen kiírt meghívásos pályázat nyerteseiről

Tovább
OLDALAK:
1
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS