2016. évi pályázati közlemények
2015. évi pályázati közlemények
2014. évi pályázati közlemények
2013. évi pályázati közlemények
2012. évi pályázati közlemények
2011. évi pályázati közlemények
Útvonal ide: PÁLYÁZATOK / Pályázati közlemények / 2013. évi pályázati közlemények

Megjelent a Szociális és Családügyért Felelős Államtitkárság idősügyi meghívásos pályázati kiírása

Pályázati felhívás az „Idősek határokon átívelő kulturális és művészeti vetélkedőjének” országos elődöntőjébe jutott fellépők és csoportok számára (A pályázat kódja: KULTURÁLIS-STAFÉTA-2013)

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet (továbbiakban: Lebonyolító) az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény (a továbbiakban: Áht.), az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Ávr.), az európai uniós versenyjogi értelemben vett állami támogatásokkal kapcsolatos eljárásról és a regionális támogatási térképről 37/2011. (III.22.) Korm. rendelet, valamint a XX. Emberi Erőforrások Minisztériuma költségvetési fejezethez tartozó fejezeti kezelésű előirányzatok 2012. évi felhasználásának szabályairól szóló 34/2012. (X. 17.) EMMI rendelet alapján meghívásos pályázatot hirdet az „Idősek határokon átívelő kulturális és művészeti vetélkedőjének” (továbbiakban: Ki-Mit-Tud) országos elődöntőjébe jutott fellépők és csoportok, produkciók, a résztvevők csoportjához/klubjához tartozók, valamint a hozzájuk kapcsolódó segítők, támogatók, oktatók, más partnerek közös programjainak támogatására.

A pályázat támogatni kívánja:

A pályázati program lehetőséget kíván teremteni az Idősek Határokon Átívelő Kulturális és Művészeti Vetélkedőjének országos elődöntőjébe bejutott idősek és csoportjaik számára a kapcsolatteremtésre, hagyományápolásra, tapasztalatok megosztására.

A fenti célok elérése érdekében a pályázati program kizárólag autóbuszos utazással egybekötött kulturális közösségi programok (más tájegység népművészetének, népi hagyományainak megismerését, az ország más területéről a Ki-Mit-Tud-on indult versenyzőkkel való kapcsolatépítést, kikapcsolódást lehetővé tévő) megvalósítását támogatja.

A programok keretében közösségi programok, hagyományőrző programok, szabadidős- és sportesemények egyaránt megvalósíthatóak.

A pályázatok támogatására 4.465.000 Ft áll rendelkezésre.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2014. január 23.2013. december 23.

PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS