2016. évi pályázati közlemények
2015. évi pályázati közlemények
2014. évi pályázati közlemények
2013. évi pályázati közlemények
2012. évi pályázati közlemények
2011. évi pályázati közlemények
Útvonal ide: PÁLYÁZATOK / Pályázati közlemények / 2014. évi pályázati közlemények

Döntés született a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok működési feltételeinek biztosítására címen kiírt pályázat nyerteseiről

Örömmel értesítjük a Pályázókat, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára a 2014. április 28-án megjelent, az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény, az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII.31.) Korm. rendelet az alapján KAB-KEF-14-2 kódszámú Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF-ek) működési feltételeinek biztosítására címen kiírt pályázati kategóriában az Értékelő Bizottság javaslata alapján meghozta döntését.

A pályázati kategóriában 47 véglegesített pályázat érkezett be, amelyek megfeleltek a pályázat formai követelményeinek. Az Értékelő Bizottság 45 pályázatnak ítélt támogatást.

A pályázat általános célja, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok egységes szakmai tevékenységének előmozdítása, a már működő városi / budapesti kerületi / kistérségi / megyei / regionális KEF-ek folytatólagos működésének támogatása, a koordinációs feladatok ellátásának elősegítése.

A pályázat lehetőséget biztosít a Pályázónak, hogy a támogatási időszak alatt a már elkészült, és a képviselőtestület/közgyűlés által elfogadott helyi drogellenes stratégiában és a hozzá kapcsolódó cselekvési tervben meghatározott célok alapján, az egyes szolgáltatási területekhez kapcsolódóan biztosítani tudja a következő feladatokat: programok kezdeményezése, kidolgozása, összehangolása és lebonyolításuk koordinálása. A döntési listát az alábbi linken tekinthetik meg:Kérdéseivel, kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Telefon: 1/237-67-82

E-mail:

Gratulálunk a nyertes pályázóknak!

Budapest, 2014. augusztus 4.

PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS