2016. évi pályázati közlemények
2015. évi pályázati közlemények
2014. évi pályázati közlemények
2013. évi pályázati közlemények
2012. évi pályázati közlemények
2011. évi pályázati közlemények
Útvonal ide: PÁLYÁZATOK / Pályázati közlemények / 2015. évi pályázati közlemények

2015. évi pályázati közlemények

Megjelentek a 2015. évi kábítószerügyi pályázatok

A pályázat célja a szenvedélybetegek, a drogproblémákkal küzdők felépülési folyamatának támogatása, valamint a kezelésbe/ellátásba kerülést elősegítő, a rehabilitációs és reszocializációs programok megvalósítását előmozdító kiegészítő működési támogatás biztosítása.

Tovább

Pályázati felhívás drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértői névjegyzék kialakítására (A pályázat kódja: SZAKE-KAB-15)

A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által drogmegelőzési, kábítószerügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.

Tovább

Megjelent a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása

Az ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatására kiírt pályázat támogatni kívánja az ifjúsági korosztályok bevonásával és aktív részvételével  megvalósuló Magyarország közigazgatási határain belül és/vagy kívül megvalósuló, több alkalomból álló programsorozatokat.

Tovább

Döntés született a „Gyermek- és ifjúsági közösségépítő programsorozatok támogatása” címen kiírt pályázat nyerteseiről

A pályázati kategóriában 27 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa. A pályázat célja a gyermek- és fiatal korosztály aktív részvételével megvalósuló értékközpontú és értékteremtő programsorozatok támogatása.

Tovább

Pályázati felhívás Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására (A pályázat kódja: CSP-CSBM-15)

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Tovább

Döntés született az "Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2015-2016)" címen kiírt pályázat nyerteseiről

Tovább
OLDALAK:
2
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS