Régebbi rendezvényeink
Útvonal ide: RENDEZVÉNYEK / Régebbi rendezvényeink

Régebbi rendezvényeink

Meghívó pályázati tanácsadó napra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet által kiírt kábítószerügyi KAB-FF-15, KAB-KEF-15 és KAB-ME-15 kódszámú pályázati kiírásokkal kapcsolatban a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet konzultációs lehetőséget biztosít a fenti kategóriákban pályázatot benyújtók részére.

Tovább

A "Szociális képzések rendszerének modernizációja” című kiemelt projekt zárórendezvénye

2015. január 22-én csütörtökön 10 órától kerül megrendezésre a „Szociális képzések rendszerének modernizációja” című projekt zárórendezvénye a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetben. A konferencián a kiemelt program eredményei mellett annak szakmai tartalmához kapcsolódó előadásokat hallgathatnak meg a résztvevők.

Tovább

Meghívó pályázati tanácsadó napra

A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram IFJ-GY-14-E kódszámú pályázati kiírásával kapcsolatban a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet konzultációs lehetőséget biztosít a fenti kategóriában pályázatot benyújtók részére.

Tovább

Március 10-én országos KEF konferenciát rendez az NCSSZI-Nemzeti Drogmegelőzési Iroda

Rendezvényünk célja, hogy a "Nemzeti Drogellenes Stratégia 2013-2020, Tiszta tudat, józanság, küzdelem a kábítószer-bűnözés ellen" dokumentum szemlélete, valamint a Nemzeti Drogellenes Stratégia 2014-2015. évekre vonatkozó szakpolitikai programja alapján segítséget nyújtsunk a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok számára.

Tovább

Meghívó a 2014. február 20-i pályázati tanácsadó napra

A Gyermek és Ifjúsági Alapprogram 2014. évi pályázati kiírásaival - IFJ-GY-14-A, B, C, D - kapcsolatban a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet konzultációs lehetőséget biztosít a fenti kategóriákban pályázatot benyújtók részére.

Tovább

Meghívó a 2014. február 18-i pályázati tanácsadó napra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából 2014. február 3-án meghirdetett KAB-FF-14, KAB-KEF-14 valamint KAB-ME-14 pályázati kategóriákkal kapcsolatosan a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet pályázati tanácsadó napot rendez az ezekben a kategóriákban pályázatot benyújtók részére.

Tovább

Buda Bélára emlékezünk november 7-én – meghívó az emlékkonferenciára

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet tisztelettel meghívja Önt a Buda Béla emlékére rendezett konferenciára.

Tovább

Meghívó „A család élteti a társadalmat” című konferenciára

Tisztelettel meghívjuk az érdeklődőket a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet „A család élteti a társadalmat” című konferenciájára, melyet 2013. október 17-én, csütörtökön 10 órai kezdettel tartunk az intézet előadótermében (1134 Budapest, Tüzér utca 33-35.).

Tovább

A kábítószer-ellenes világnaphoz kapcsolódó találkozó lesz június 21-én az NCSSZI-ben

A konferencia célja a kábítószer-ellenes világnap méltó megünneplése szakemberek és érdeklődő fiatalok részvételével.

Tovább

Iskolai egészségfejlesztési programok „akkreditációja” a drogmegelőzés tükrében címmel szakmai nyílt napot rendez az NCSSZI Nemzeti Drogmegelőzési Iroda

Az NCSSZI-Nemzeti Drogmegelőzési Iroda szeretettel meghívja az érdeklődőket az Iskolai egészségfejlesztési programok „akkreditációja” a drogmegelőzés tükrében címmel megrendezendő szakmai nyílt napra.

Tovább
OLDALAK:
1
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS