HÍREK
Útvonal ide: HÍREK

HÍREK

Megjelent a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása: Alkoss Te is közösséget! (A pályázat kódja: IFJ-GY-15-B)

A pályázat támogatni kívánja az ifjúsági korosztályok bevonásával és aktív részvételével Magyarország közigazgatási határain belül és/vagy kívül megvalósuló (előnyt élvez a KMR régió), legalább 4 alkalomból álló programsorozatokat, amelyből minimum 1 kiemelt rendezvény.

Tovább

Sajtóközlemény – Több, mint 4100 résztvevő, és 860 kg gyümölcs az interaktív roadshown

Az „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” TÁMOP-6.1.2.B-14/1-2015-0001 azonosító számú kiemelt projekt keretében közétkeztetési szakembereknek, pedagógusoknak, szülőknek és az egészséges táplálkozás iránt elkötelezett fiataloknak, felnőtteknek kínálnak segítséget ahhoz, hogy a fiatalok a jelenleginél jóval egészségesebb és táplálóbb ételeket fogyasztva nőjenek fel és ezt a szemléletet őrizve éljék hétköznapjaikat. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 490,58 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

Tovább

Döntés született a „Családbarát Ország 2015” (pályázat kódja: CSP-CSBO-15) címen kiírt pályázat nyerteseiről

A pályázat olyan programokat támogat, amelyek a családbarát közgondolkodás népszerűsítését, a házasság és a család értékének felmutatását, a generációk közötti együttműködés ösztönzését, valamint a nők társadalmi egyenlőségének előmozdítását szolgája. Az Értékelő Bizottság 237 pályázatnak ítélt támogatást.

Tovább

Tájékoztató a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatalról

Tisztelt Partnereink!

Az egyes szociális, gyermekvédelmi és gyermekjóléti tárgyú kormányrendeletek módosításáról szóló 221/2015. (VIII. 7.) Korm. rendelet 24. §-a értelmében 2015. szeptember 1. napjától a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal működteti a szociális ágazat képzési, továbbképzési, alap- és szakvizsga rendszerét, továbbá a Hivatal minősíti a továbbképzési programokat, vezeti a személyes gondoskodást végzők működési nyilvántartását, valamint szervez szakmai vizsgát a szociális szolgáltatások szakmacsoport szakképesítései esetében.

Tovább

Fontos információ a  9/2000. (VIII. 4.) SZCSM rendelet alapján továbbképzést szervezők részére a 2015. szeptember 30-ig befizetendő minősítési díj vonatkozásában

A minősítési díjat az NRSZH 10032000-01493043-00000000 számlaszámra kell befizetni.

Tovább

Megjelent a KAPOCS nyári száma

Legújabb lapszámunk írásai többek között a társadalmi igazságosságról, a kísérő nélküli kiskorúak a menekültjogban és a gyermekvédelemben témájáról szólnak.

Tovább

Döntés született az „Ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatása” címen kiírt pályázat nyerteseiről

Tovább

Döntés született a 2015. évi kábítószerügyi pályázatok nyerteseiről

A Szenvedélybetegek felépülési folyamatának támogatására, a Kábítószerügyi Egyeztető Fórumok (KEF-ek) működési feltételeinek biztosítására, valamint a Kábítószer prevenciós programok támogatására kiírt pályázatok elbírálása után összesen  225 pályázat kap támogatást.

Tovább

Döntés született a "Drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértői névjegyzék kialakítása (2015-2016)" címen kiírt pályázat nyerteseiről

Tovább

Döntés született a „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására” (Pályázat kódja: CSP-CSBM-15) címen kiírt pályázat nyerteseiről

A pályázat olyan munkahelyi családbarát programokat támogat, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. Az Értékelő Bizottság 47 pályázatnak ítélt támogatást.

Tovább
OLDALAK:
3
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS