HÍREK
Útvonal ide: HÍREK

HÍREK

Ifjúság, kutatás címmel megjelent a Kapocs könyvek 13. kötete

Az ifjúsággal, ifjúságkutatással foglalkozó kötetünk a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetben folyó ifjúságügyi, ifjúságkutatói szakmai munkáról ad képet.

Tovább

A tereptanári munka gyakorlati aktualitásai – 6 alkalmas fórum tereptanárok részére

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet hat alkalomból álló szakmai műhelysorozatot indít tereptanárok részére áprilistól.

Tovább

Pályázati felhívás oktatói névjegyzékre történő felvételre

A korai életszakaszban feltárt fejlődésbeli rendellenességek, lemaradások kezeléséhez szükséges hozzáférés javítása című kiemelt projekt képzéseinek megvalósításához a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet oktatói névjegyzékre történő felvételre hirdet pályázatot.

Tovább

Döntés született a „Gyermek- és ifjúsági közösségépítő programsorozatok támogatása” címen kiírt pályázat nyerteseiről

A pályázati kategóriában 27 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa. A pályázat célja a gyermek- és fiatal korosztály aktív részvételével megvalósuló értékközpontú és értékteremtő programsorozatok támogatása.

Tovább

Pályázati felhívás Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatására (A pályázat kódja: CSP-CSBM-15)

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

Tovább

Felkészítő OKJ-s szociális képzések szakmai vizsgaelnökei számára

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet 2015. február 24-én 10.00 órai kezdéssel OKJ-s szociális képzések szakmai vizsgaelnökei számára felkészítőt tervez.

Tovább

Tereptanárképzés a terepintézményekben dolgozó szakemberek részére

Az NCSSZI meghirdeti 140 órás tereptanárképzését azon szociális szakemberek részére, akik terepintézményekben dolgoznak és a szociális képzések szakmai gyakorlatát tereptanárként minél hatékonyabban és eredményesebben szeretnék átadni tanítványaiknak.

Tovább

Családpolitikai kutatások 2011-2014 címmel megjelent a Kapocs könyvek sorozat 12. kötete

A Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet hosszú szünet után újraindította a Kapocs könyvek sorozatot. A most megjelent 12. kötet a családok életét sokrétűen vizsgáló kutatások eredményeit mutatja be, amelyet az intézet Családpolitikai és Kutatási Igazgatóságának munkatársai végeztek az utóbbi néhány évben.

Tovább

Január végén zárul az Európai Unió támogatásából megvalósított „Szociális képzések rendszerének modernizációja” című projekt

2015. január 22-én csütörtökön 10 órától kerül megrendezésre a „Szociális képzések rendszerének modernizációja” című projekt zárórendezvénye a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetben. A konferencián a kiemelt program eredményei mellett annak szakmai tartalmához kapcsolódó előadásokat hallgathatnak meg a résztvevők.

Tovább

Döntés született az "Általános gyermek és ifjúsági szakértői névjegyzék kialakítása (2015-2016)" címen kiírt pályázat nyerteseiről

Tovább
OLDALAK:
5
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS