HÍREK
Útvonal ide: HÍREK

HÍREK

Pályázati tanácsadó nap lesz május 7-én

A 2015-ös kábítószerügyi pályázati kiírásokkal kapcsolatban a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet konzultációs lehetőséget biztosít a fenti kategóriákban pályázatot benyújtók részére. A pályázóknak lehetőségük nyílik kérdéseket feltenni a szakmai program összeállításával, a pályázati űrlap helyes kitöltésével, valamint az elektronikus pályázatkezelő rendszer használatával kapcsolatban.

Tovább

Megjelent a „CSALÁDBARÁT ORSZÁG 2015” pályázat (Kód: CSP-CSBO-15-A/B/C)

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a "Családbarát ország 2015" pályázat útján olyan rendezvényeket, képzéseket, kommunikációs programokat, kiadványokat, kiállításokat, kreatív akciókat, modell értékű projekteket kíván támogatni, amelyek a család és házasság értékeit, a gyermekvállalást, a nők társadalmi szerepvállalását, az idősek és fiatalok együttműködését erősítik, népszerűsítik.

Tovább

Megjelent a KAPOCS legújabb száma

Tavaszi lapszámunk írásai többek között a gyermeki jogok érvényesítésével, sikertelen örökbefogadásokkal, NEET-fiatalokkal, a kórházi szociális munka jelentőségével  foglalkoznak.

Tovább

Megjelentek a 2015. évi kábítószerügyi pályázatok

A pályázat célja a szenvedélybetegek, a drogproblémákkal küzdők felépülési folyamatának támogatása, valamint a kezelésbe/ellátásba kerülést elősegítő, a rehabilitációs és reszocializációs programok megvalósítását előmozdító kiegészítő működési támogatás biztosítása. 

Tovább

Pályázati felhívás drogprevenciós-egészségfejlesztési szakértői névjegyzék kialakítására (A pályázat kódja: SZAKE-KAB-15)

A pályázat célja azon szakértői kör kiválasztása, amelynek tagjai - eseti szerződés alapján - közreműködnek az Emberi Erőforrások Minisztériuma által drogmegelőzési, kábítószerügyi témában megjelentetett pályázatok szakmai értékelésében.

Tovább

Hátrányos helyzetű és veszélyeztetett társadalmi csoportokkal kapcsolatos kutatások címmel jelent meg a Kapocs könyvek 14. kötete

A Kapocs könyvek sorozatában megjelenő hátrányos helyzetű, veszélyeztetett társadalmi csoportokkal foglalkozó kötet sajátos nézőpontokon keresztül szemléli, és több aspektusból járja körbe két célcsoport, a csődhelyzetbe kerülő családok és a fogyatékkal élők élethelyzetét.

Tovább

Meghívó pályázati tanácsadó napra

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírásával kapcsolatban a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézetben pályázati tanácsadó napot tartunk március 31-én.

Tovább

Megjelent a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása

Az ifjúsági közösségek, ifjúsági civil szervezetek közösségépítő programsorozatainak támogatására kiírt pályázat támogatni kívánja az ifjúsági korosztályok bevonásával és aktív részvételével  megvalósuló Magyarország közigazgatási határain belül és/vagy kívül megvalósuló, több alkalomból álló programsorozatokat.

Tovább

Egy nap a nőkért


Az Emberi Erőforrások Minisztériuma március 8-ára meghirdette az Egy nap a nőkért akciót, amelynek keretében egyes közgyűjteményi és közművelődési intézményeket 50%-os kedvezménnyel látogathatnak a hölgyek ezen a napon.

Tovább

Megjelent a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet idei közleménye a szociális szolgáltatásokat végzők képzéséről és a jelentkezés feltételeiről 2015.

Tovább
OLDALAK:
4
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS