HÍREK
Útvonal ide: HÍREK

HÍREK

Ajánlattételi felhívás

Az EFOP 3.1.1-14 2015-00001 "Kisgyermekkori nevelés támogatása" című kiemelt projekt keretében "Területi koordinátorok" tárgyban közbeszerzési eljárást indítunk.
A felhívás ajánlattételi határideje: 2016. március 29. 10:00.

Tovább

Szakértőket keresünk az EFOP 3.1.1-14-2015-00001 "Kisgyermekkori nevelés támogatása" című projekthez!

A pályázati felhívásról és a betöltendő munkakörökről a kapcsolódó fájlok alatt tájékozódhat.

Tovább

MEGHÍVÓ Pályázati Tanácsadó Napra

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram IFJ-GY-16-A kódszámú pályázati kiírásával kapcsolatban a Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet konzultációs lehetőséget biztosít a fenti kategóriában pályázatot benyújtók részére.

Tovább

Megjelent a Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram új pályázati kiírása: Alkoss Te is közösséget! (A pályázat kódja: IFJ-GY-16-A)

A pályázat támogatni kívánja az ifjúsági korosztályok bevonásával és aktív részvételével megvalósuló programsorozatokat, amelyek szervesen illeszkednek az ifjúsági közösségek, szervezetek szakmai tevékenységébe, hozzájárulnak többek között az ifjúsági kezdeményezések megvalósulásához, közösségek létrejöttéhez és megerősítéséhez.

Tovább

Döntés született az „Alkoss Te is közösséget” IFJ-GY-15-B címen kiírt pályázat nyerteseiről

A felhívásra 360 véglegesített pályázat érkezett be, amelyből 314 felelt meg a formai követelményeknek, ebből 17 pályázatnak ítélt támogatást a Gyermek és Ifjúsági Alapprogram Tanácsa.

Tovább

Ifjúsági kezdeményezések finanszírozásai

„Értük – Velük” címmel tartottak szakmai napot önkormányzati ifjúsági referensek számára.

Tovább

Megjelent a KAPOCS legújabb száma

Legfrissebb lapszámunk írásaiban többek között a gyermekjóléti szolgálatok működéséről, az olvasási és szövegértési nehézségek kiküszöböléséről olvashat. Egy kutatásban a Hellin-szabályról tájékozódhat, amely rávilágít arra, hogy megjósolható-e az ikerszületések aránya. További cikkeinkben a szociális gondozók házi segítségnyújtásába nyerhet betekintést, illetve egy interjút is olvashat az önkéntességről a Demokratikus Ifjúság Alapítvány igazgatójával.

Tovább

Pályázati felhívás a Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak a családokért a központi régióban támogatására (A pályázat kódja: CSP-CSEÖH-15)

A pályázat célja olyan projektek megvalósítása a központi régióban, amelyek révén a Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak hozzájárulnak a család társadalmi szerepének megerősítéséhez, a családi kohézió növeléséhez, a családok életvezetési kompetenciáinak fejlesztéséhez.

Tovább

MEGHÍVÓ Pályázati Tanácsadó Napra

A Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram IFJ-GY-15-B kódszámú pályázati kiírásával kapcsolatban a  Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet konzultációs lehetőséget biztosít a fenti kategóriában pályázatot benyújtók részére.

Tovább

Álláspályázat - bérszámfejtő

A Család-, Ifjúság- és Népesedéspolitikai Intézet a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. Törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Gazdasági Igazgatóság szervezeti egységben bérszámfejtő munkakör betöltésére határozatlan idejű közalkalmazotti jogviszony keretében.

Tovább
OLDALAK:
2
PÁLYÁZATOK
HIVATALOS KÖZLEMÉNYEK
TÁMOP 5.4.10.
TÁMOP 5.2.9.
TÁMOP 5.2.6.
TÁMOP 5.4.1-12/1.
EFOP 3.1.1.
LEZÁRULT UNIÓS PÁLYÁZATOK
MÓDSZERTANI ARCHÍVUM
KUTATÁSI ARCHÍVUM
ADATBÁZIS
KÉPZÉS